You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Завантаження …

Фізіотерапія

ВИСОКОТОНОВА  БІОРЕЗОНАНСНА ТЕРАПІЯ В КЛІНІЦІ СІМЕЙНОЇ МЕДИЦИНИ

Високотонова (HiToP) терапія - інноваційна методика електротерапії. Це результат об'єднання сучасних знань медицини, хімії, математики та фізики. Застосування змінного електричного струму високої частоти (4-32 кГц) виробляє резонансні коливання всередині клітин, що призводить до інтенсивної детоксикації і "омолодження" організму, інтенсифікації обміну речовин і вироблення енергії. На рівні організму ефект проявляється в зменшенні набряку, запалення, зменшенні болю (в тому числі хронічних неврологічних і суглобових), розслабленні тонусу м'язів (лікувальні програми), підвищенні тонусу м'язів (тренувальні програми), зменшенні обсягів жирової тканини (програми зниження ваги).
Можливості HiToP дозволяють лікувати цілий ряд захворювань, недоступних для методів класичної електротерапії і медикаментозних засобів.
Відмінності високотоновой терапії від класичної електротерапії.
Вплив на метаболізм здійснюється за допомогою:
• феномена резонансу, індивідуально підбирається для кожного пацієнта;
• більшої кількості енергії, що надходить в організм.

HiToP викликає ефект віталізаціі (загальне оздоровлення і оновлення організму, пов'язане з активізацією всіх систем організму).
Принцип HiToP терапії.
Високі частоти між 4096 і 32768 Герц нормалізують біохімічні і біоелектричні процеси в клітці організму. Це призводить до збільшення кількості та обсягу мітохондрій, так званих "електростанцій" клітин, що в свою чергу, сприяє посиленню кооперації і комунікації між клітинами і активізує їх енергійний потенціал.
Після закінчення терапії пацієнт відчуває бадьорість як після пробіжки, збільшення життєвих сил і одночасно приємне розслаблення.

ГОЛОВНІ ПЕРЕВАГИ ВИСОКОТОНОВОЇ ТЕРАПІЇ

На сьогодні HiToP терапія є найбільш ефективним методом зниження больового синдрому, ніж стандартне лікування (фармакологічне і фізіотерапевтичне). Особливо дієвим цей метод є у боротьбі із хронічними захворюваннями.
Можливе значне зменшення дози або повне припинення прийому ліків.
Як проходить сеанс високотонової терапії?
HiToP терапію можна проводити за загальною і локалізованої методикою (на проблемні зони). Під час процедури пацієнт лежить на кушетці або в зручному кріслі. Як правило, один сеанс триває 30 - 60 хвилин. Для стійкого терапевтичного ефекту рекомендується курс з 8 - 10 процедур (на тиждень 3-5 сеансів). Або за призначенням лікаря. Повторний курс лікування допускається як правило через 6 місяців.
Показання для лікування високотоновой терапією:
• захворювання опорно-рухового апарату (артрози, бурсити, періартрити, хондропатії, переломи, післяопераційні болі, остеоартроз, хвороба Бехтерева);
• захворювання нервової системи (невралгії, мігрень, вазомоторні головні болі, гостра кривошия, поліневропатії, аміотрофічний латеральний склероз, неврологічні прояви остеохондрозу);
• патологія серцево-судинної системи (артеріальна гіпертензія, хвороба Рейно, облітеруючі захворювання судин, діабетичні ангіопатії, хронічна венозна недостатність, трофічні виразки);
• порушення обміну речовин і захворювання кишечника (діабет, ожиріння, спастичний і атонічний запори);
• захворювання сечостатевої системи (хронічний цистит, пієліт, пієлонефрит, хронічний аднексит, дисменорея);
• хвороби вуха, горла, носа в хронічній стадії (отит, гайморит та ін. Синусити, фарингіт);
• шкірні хвороби (нейродерміт, псоріаз, променеві ураження);
• стоматологія (післяопераційна терапія для усунення набряків і регенерації тканини ясен);
• косметологія і спортивна медицина (целюліт, лімфодренаж, корекція ваги і моделювання фігури (спалювання жирів), стимуляція м'язів ("лінива гімнастика"), вібромасаж).
Протипоказання до високотоновой терапії.
Вік до 5 років, вагітність, гострі запальні процеси, пошкодження шкіри в області розташування електродів, декомпенсовані стани серцево-судинної системи, наявність кардіостимулятора.
Ефективність лікування.
70-80% пацієнтів вже після першої-третьої процедур відзначають повне зникнення або значне зменшення болю.

Зв'язатися з нами

Зв'яжіться з нами і
відвідайте нашу клініку

  • м Дніпро
  • вул.Княгині Ольги, 16 (вул. Горького)
  • Україна 49000
  • Email: Clinika.ksm@gmail.com